Getuigenissen

"

Vorig jaar raakte ik volledig in de knoop met mezelf. Niets was nog goed, ik voelde me nergens goed in mijn vel. Als ik thuis was, wilde ik weg en als ik weg was wilde ik zo vlug mogelijk naar huis. Ik wist met mijn eigen geen raad meer.
Op deze manier kon het echt niet verder, niet voor mezelf maar ook niet voor de mensen om me heen.
Via via kwam ik in contact met Ann waardoor ik gestart ben met Bachbloesemtherapie. Na het eerste contact was ik al blij dat ik die stap gezet had. Het is niet zo evident en gemakkelijk om te praten over je problemen . Maar Ann is een goed luisterend oor en wist mijn valkuilen al snel te vinden.
De Bachbloesems die Ann me meegaf werden gemaakt op "maat" en hielpen me bij de ondersteuning naar genezing.
Ondertussen had ik ook al een gesprek met de psychologe Annelien. Ook een pracht van een mens. Na onze gesprekken kreeg ik telkens stof mee om eens goed over na te denken. En toch kwam ik steeds tot de conclusie dat ik ermee verder kon en dat ik mij beter en beter begon te voelen.
2020 was voor velen, ook voor mij, een jaar om vlug te vergeten, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik Ann en Annelien leerde kennen. Daar ben ik hen zeer dankbaar voor.
Om af te sluiten wil ik nog meegeven, wie ooit met problemen zit zoals depressie, angsten, piekeren met slapeloze nachten tot gevolg,... zoek hulp en praat erover.
Ann en Annelie, een dikke en oprechte merci.

~ Dé (6 januari 2021)

 

"

Mijn verleden maakte mij tot wie ik was, dat dacht ik toch. Maar dankzij mij therapie met Annelien besefte ik dat als ik mijn verleden aanpakte dat ik kon zijn wie ik wou. Ik hoefde die rugzak niet in 1keer te legen. Dit gebeurde op mijn tempo. Maar wat is het zalig om vrij rond te lopen.
Ik ben Annelien ongelofelijk dankbaar.
Ik sta vandaag op een plaats waar ik nooit dacht te komen.

~ Marie (17 oktober 2020)

 

"

Dankzij Annelien leerde ik Ann Noyez kennen die deze therapie geeft. Ik volg het nu zo'n twee maanden en elke dag voel ik me beter en beter. Ik voel me niet meer zo schuldig als ik eens iets niet voor een ander kan doen. Ik pieker minder. Ik krijg terug wat zelfvertrouwen, maar het belangrijkste is toch wel dat ik nu ook eens rekening hou met mezelf. Ik zal altijd wel een gever blijven, maar zo nu en dan zal ik toch wel iets aan mezelf geven. De bachbloesemtherapie die Ann geeft is zo veel meer dan men denkt te weten over bachbloesems. Zij kijkt naar de volledige mens en helpt je om opnieuw jezelf te kunnen zijn.
Dank je wel Ann, jouw therapie is een aanrader voor velen.

~ Ciska (10 oktober 2020)

 

"

Bij problemen tijdens scheiding doorverwezen geweest an de rechtbank naar indigo. Na bijna drie jaar zever met advocaat.... alles correct en goed afronding van scheiding. Met nodige opvolging.... professioneel en topvrouw die Anneleen!

~Veerle (2019)

 

"

Bijscholing grensoverschrijdend gedrag gegeven door Annelien. Geen minuut verveeld; leerrijk, interactie, goed gegeven, duidelijk.

~Sandy (15 novemer 2018)

 

Wil je ook een getuigenis insturen? Gebruik dan onderstaand formulier.Getuigenis insturen