Bemiddeling in familiezaken

Een bemiddelaar is een neutrale persoon die bij een conflict tussen twee of meer personen gesprekken begeleidt waarin jullie zelf tot een oplossing of een aantal afspraken komen. Bemiddeling kan ook bij relatieproblemen en eventueel een tijdelijke relatiebreuk. Finaal kan ooke een echtscheiding onderlinge toestemming volledig geregeld worden via bemiddeling in familiezaken. Daarnaast is dit ook een optie bij familieruzies, erfenisproblemen of zorg voor de ouders.

Als erkend familiaal bemiddelaar is Annelien jonckheere lid van het Forum voor Familiale Bemiddeling Westhoek en Forum Bemiddeling Oostende-Brugge .

Er bestaat vrijwillige en gerechtelijke bemiddeling. In het eerste geval kiest u er zelf voor om de bemiddeling aan te vatten. Alle partijen zijn hiertoe bereid en gaan -eventueel samen- het eerste gesprek aan met de bemiddelaar. Indien het bij u om een gerechtelijke bemiddeling gaat, heeft de rechtbank een aanstelling bevolen. Uw procedure is opgeschort om u en de tegenpartij de tijd te geven om in bemiddeling te gaan.

Om meer specifieke informatie over bemiddeling te bekomen, kan u ook een individuele afspraak maken.

Contact

Meer info?
Annelien Jonckheere

Initiatiefnemer - Co├Ârdinator

Psycho- en kindertherapeute

Erkend bemiddelaar in familiezaken

Erkend gerechtelijk experte

KIES-coach

0486 05 78 10